לבשל טעים ובקלות
עם השפית אוחנה

לבשל במקסימום טעם ובריאות, במינימום זמן הכנה ובלגן.
במיוחד בתקופה זו כשאין לך זמן מיותר, 

אבל מנגד את רוצה אוכל מזין בריא וטעים, 
את מוזמנת לקבל את כל המתכונים, 
הטיפים והסודות איך להוציא את המקסימום מחומרי הגלם שיש לך במטבח, 
בלי לעמול קשות ועם עצות מעשיות שישאירו את המטבח שלך מסודר.
בקיץ קיבלנו משובים חמים מנשים בשלניות 
שהפיקו ידע ונהנו מהקורס ומנשים צעירות שקיבלו ידע 
איך משתמשים בחומרי הגלם הנפוצים בבית 
בצורה קלה מתאים לכל הרמות.

מה בקורס?

  • איך לחסוך בבלגן ובזמן הבישול ולעבוד עם שיטות עבודה יעילות שילוו אותך לתמיד.
  • עקרונות מפתח לעבודה עם חומר הגלם כל מתכון נמסר בצורה הבסיסית עם אופציות לשדרוג כך שתוכלי לבחור איך להכין בדיוק לפי הטעם שלך
  • זה לא רק מתכון אלא שיטת עבודה.
  • שיעור בונוס מאת הרבנית ר. שמש -שיתן לך את הכוח להכנס למטבח כל יום מחדש.
  • שיעור בונוס על מכשירי חשמל למטבח, המלצות בדוקות, 
  • סקר שוק נרחב ומידע מפורט כדי שתוכלי להנות מהטוב ביותר.

מה שחלמנו תמיד שיקרה...

דילוג לתוכן